POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

Per donar compliment a l’establert a la Llei Orgànica 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, a continuació s’indiquen les dades d’informació general de la pàgina web www.rebullserveis.com propietat de:

FR REBULL SERVEIS, S.L.
Domicili Social: Pol. Ind. Pla de Solans, 1-C
43519 El Perelló (Tarragona)
CIF: B43713593
E-mail: info@rebullserveis.com

FR REBULL SERVEIS, S.L. és una empresa especialitzada en el ferreteria, materials de construcció, cases de fusta i mòbils.

En compliment del que està establert a la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal i la seva normativa de desenvolupament, FR REBULL SERVEIS, S.L. informa que totes les dades de caràcter personal que els Usuaris facilitin a través de www.rebullserveis.com, passaran a formar part del fitxer automatitzat de FR REBULL SERVEIS, S.L., degudament legalitzat y legitimat davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, essent FR REBULL SERVEIS, S.L. el seu Titular i Responsable.

La finalitat del fitxer és realitzar la gestió dels Usuaris, així com permetre la localització i comunicació amb els mateixos per tal de gestionar les consultes formulades per aquests o bé per al correcte manteniment de les relacions comercials o professionals que poguessin existir.

FR REBULL SERVEIS, S.L. garanteix la protecció i privacitat de les dades aportades pels Usuaris implantant les mesures de seguretat en matèria de protecció de dades de caràcter personal recollides al Real Decret 1720/2007, de 21 de desembre, de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i dirigides a evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les mateixes. Malgrat l’adopció de les mesures tècniques i organitzatives pertinents, els Usuaris han de ser conscients que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables.

El subministrament de dades personals errònies o falses o la no acceptació de la present “Política de Protecció de Dades” suposa la impossibilitat de rebre la correcta atenció per part de FR REBULL SERVEIS, S.L. a les consultes, sol·licituds, dubtes, suggerències o qualsevol tipus de comunicació que hagués pogut realitzar l’Usuari, sense prejudici de les altres accions que procedeixin en dret. FR REBULL SERVEIS, S.L. és l’únic destinatari de les dades. Els Usuaris podran exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició personalment, a través d’un dels següents procediments:

MODIFICACIÓ DELS ACORDS:FR REBULL SERVEIS, S.L. es reserva el dret a modificar la Política de Protecció de Dades de forma discrecional, sempre d’acord a la legislació espanyola vigent en matèria de protecció de dades, amb efectes immediats a la data de publicació de la esmentada modificació a www.rebullserveis.com.